Jul 20, 2022 12:51
1 yr ago
13 viewers *
English term

achievement motivation theory

English to Persian (Farsi) Science Psychology
achievement motivation theory...

Proposed translations

+1
4 mins
Selected

تئوری انگیزش ترقی

چرا که با تلاش وهمفکری و هماهنگی کلیه آحاد و سازمانهای جامعه است که می توان بطور طبیعی امیدوار بود از طریق اعمال یک مدیریت صحیح و علمی کشور واقعا در جهت توسعه وپیشرفت قدمهای اساسی بردارد ولذا همواره این سوال برای نویسنده مقاله مطرح بوده و هست که چرا و چگونه پاره ای موارد ازطریق ایجاد انگیزش وبرآورده کردن نیازهای منطقی ومعقول کارکنان در دلبستگی به کار و بالا بردن روحیه آنها تاثیر مثبت حاصل شده و یا بالعکس در اثر کم توجهی و ضعف مدیریت تا چه حد در روحیه وانگیزه افراد اثر سوء گذاشته است

شناخت اینکه کارکنان نیازهای متفاوتی را دنبال می کنند می تواند به مدیر این مطلب را تفهیم کند که چرا رفتار کارکنان متفاوت است.سرانجام اینکه در سطح کلی آگاهی از فرآیندهای انگیزشی برای شناخت پویایی سازمان ضروری است چرا رفتار مردم اینگونه می باشد؟ چه چیزی موجب عملکرد خوب یا بد می شود؟ و …پاسخ به اینگونه سوالات با شناخت آنچه کارکنان را برمی انگیزاند روشن می شود.

انگیزه کاری یکی از پرمطالعه ترین جنبه های مدیریت است. گستره ای از فرضیات برای کمک به توضیح آنچه که می تواند سبب انگیزش کارکنان در انجام کارهایشان و نوآوری در آنها شود، ارایه شده است. متاسفانه بیشتر این فرضیه ها با یکدیگر در تناقض هستند و اغلب در توضیح شایسته و کاملی از انگیزه کاری به دست نمی دهند. مدیران نمی توانند کارمندان خود را وادار به انگیزه دار بودن در کارها کنند، اما می توانند آنها را در تسلط یافتن بر کارهایشان تقویت کنند و در فرصت های مقتضی در صورت دستیابی به اهداف مورد نظر، آنها را مورد تقدیر قرار دهند.

انگیزش نیز مانند هر موضوعی قواعد و قوانین مخصوص خود را دارد. می‌توان گفت به همان اندازه که داشتن انگیزه عامل اصلی موفقیت است، نداشتن انگیزه نیز از دلایل شکست است. پس شناخت انگیزه، دلایل بی‌انگیزگی و علائم آن از پیش‌زمینه‌های موفقیت در زندگی است. برای شناخت انگیزه ابتدا باید علائم و نشانه‌های بی‌انگیزگی را شناخت و سپس آنها را اصلاح کرد. به‌طور کلی نخستین علائم بی‌انگیزگی علائم بیرونی و ظاهری شخص است، زیرا این افراد به دلایلی مانند عدم اعتماد به نفس، تجربیات تلخ و شکست در گذشته، نگرانی، عقاید منفی، ناامیدی از آینده، عدم آگاهی از جریانات، عدم تشویق یا تأیید، آموزش و...، تلاشی برای مرتب کردن ظاهر، پوشش، محل کار، زندگی و وسایل شخصی خود ندارند. در عین حال یکی از پیش‌زمینه‌های انگیزش و موفقیت، جسارت است، چراکه فرد به توانایی و درک درخواست نیازهای خود و پذیرش یا عدم پذیرش موضوعات مختلف می‌رسد، بنابراین فراگیری مراحل افزایش جسارت و تمرین آن ضروری می‌نماید.

تقویت انگیزش سازمانی نیازمند این است که رقابت‌های سازمانی نیز انگیزشی باشد، بنابراین همه افراد در رقابت‌ها باید فرصت برنده شدن داشته باشند، اهداف زمان‌بندی مشخص داشته باشند، پاداش ملموس باشد و برنامه‌ها به‌طور کامل درک شده باشد.

از دیگر مواردی که به تقویت انگیزش سازمانی کمک می‌کند، پیشگیری از شایعه است. شایعات می‌توانند روحیه افراد را بکاهند و بهره‌وری را کاهش دهند. انتقاد انگیزشی نیز از دیگر معیارهای ایجاد انگیزه و ترقی سازمانی است. به همین دلیل گاهی لازم است تا مدیر، کارمندی را مورد انتقاد قرار دهد، اما باید توجه کرد که انتقاد جنبه شخصیتی فرد را تخریب نکند، سازنده باشد، از روی خشم نباشد، در زمان انجام کارهای مهم نباشد، در آستانه مرخصی و تعطیلات فرد نباشد، در خلوت اتفاق بیفتد، قبل از انتقاد ویژگی‌های سازنده فرد و موفقیت‌های پیشین یادآوری شده و پس از قدردانی، انتقاد به‌صورت صادقانه و شفاف عنوان شود.




Example sentence:

مهم ترین راهکار در ایجاد انگیزش در کارکنان که باید توسط مدیران به کار بسته شود، انتصاب متناسب افراد با تخصص آنها و عدم اجبار شغل نامناسب، داد

با مروری بر انگیزش و موفقیت فردی به موفقیت و انگیزش سازمانی ورود می‌کنیم. بی‌شک ایجاد انگیزه در افراد یکی از ارکان موفقیت سازمانی است و برای

Peer comment(s):

agree Mohammad Rostami
13 hrs
Something went wrong...
4 KudoZ points awarded for this answer.
1 min

نظریه ارزش دستاورد

.
Something went wrong...
2 mins

نظریه انگیزش پیشرفت

Something went wrong...
+1
2 mins

نظریه انگیزش موفقیت

Peer comment(s):

agree Sajad Neisi
1 hr
Something went wrong...
Term search
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search